Jaki program do projektowania wnętrz
05 Sie 2022, 14:38
Witajcie.
Poszukuje jakiegoś programu do projektowania wnętrz..
Najlepiej cos darmowego lub z niedroga licencją.
Nie zajmuje sie projektowaniem ale czasem aby Inwestorowi zwizualizowac dane pomieszczenie dobrze by bylo cos takiego mieć.
Polecicie coś?
Poszukuje jakiegoś programu do projektowania wnętrz..
Najlepiej cos darmowego lub z niedroga licencją.
Nie zajmuje sie projektowaniem ale czasem aby Inwestorowi zwizualizowac dane pomieszczenie dobrze by bylo cos takiego mieć.
Polecicie coś?
08 Sie 2022, 07:50
Z darmowych mogę polecić: Autodesk HomeStyler, Sketchup Make, Blender, Sweet Home 3D, Roomeon 3D-Planer, Live Interior 3D free, Roomstyler, Pcon.
Z płatnych programów to wydaje mi się, że lepiej skorzystać z usług projektanta wnętrz, bo sam koszt zakupu programu + modułu renderującego + modeli + tekstur - które często trzeba sobie samemu przygotować w jeszcze innym programie (nie mówiąc o tym, że nie usiądzie się tak od tak i nie zaprojektuje, zwizualizuje niczego bez odpowiedniego przygotowania). Na pewno koszty takiego zakupu będą kilkakrotnie wyższe od pracy którą wykona profesjonalny projektant
Jeśli szukasz sklepu, w którym kupisz ciekawe i designerskie meble do mieszkania, polecam Admix:
https://admix.pl/biurko-loft-skandynawsk...dab-sanoma
Mają spory wybór skandynawskiego oraz loftowego umeblowania.
Z płatnych programów to wydaje mi się, że lepiej skorzystać z usług projektanta wnętrz, bo sam koszt zakupu programu + modułu renderującego + modeli + tekstur - które często trzeba sobie samemu przygotować w jeszcze innym programie (nie mówiąc o tym, że nie usiądzie się tak od tak i nie zaprojektuje, zwizualizuje niczego bez odpowiedniego przygotowania). Na pewno koszty takiego zakupu będą kilkakrotnie wyższe od pracy którą wykona profesjonalny projektant
Jeśli szukasz sklepu, w którym kupisz ciekawe i designerskie meble do mieszkania, polecam Admix:
https://admix.pl/biurko-loft-skandynawsk...dab-sanoma
Mają spory wybór skandynawskiego oraz loftowego umeblowania.