Google Chrome
07 Sty 2019, 20:31
![[Obrazek: chrome.png]](https://forum.androidshoot.pl/grafiki/chrome.png)
Google Chrome
Chyba zbytnio tej przeglądarki przedstawiać nie trzeba, aczkolwiek warto ją zamieścić na forum, przedstawiając jej zalety i wady. Niby można powiedzieć, że przeglądarka jak przeglądarka, ale są tutaj takie rzeczy, które nie ma żadna inna i warto się nią zainteresować

Plusy:
- Wygoda
- Szybkość
- Synchronizacja z innymi urządzeniami posiadająca przeglądarkę Chrome, która jest powiązana z kontem Google
- Prostota
- Przyjemny desing (minimalistyczny, ale do tego wrócimy)

Minusy:
- Ogromny rozmiar w pamięci (u mnie aktualnie waży ponad 1,2 GB
)
- Obciąża procesor i spowalnia urządzenie
- Brak możliwości personalizacji wyglądu przeglądarki

Jeśli jej nie masz, choć podejrzewam, że właśnie z niej czytasz ten temat, to i tak dodam link:
/// Użytkowniku! Nie jesteś zarejestrowany, więc też nie masz dostępu do Treści Premium! Zarejestruj się już teraz klikając ten przycisk › Rejestracja! Jest ona w 100% Darmowa i nie są pobierane żadne opłaty przed, w trakcie i po. Po rejestracji, aby linki się wyświetliły, należy zweryfikować dodatkowo konto przez link aktywacyjny wysłany na adres e-mail podany przy rejestracji. Po weryfikacji konta przez e-mail, wszystkie linki zostaną odblokowane i zyskasz pełen dostęp do forum. Zapraszamy! ///
Moja ocena dla dobrego sprzętu: 8/10
Moja ocena dla średniego-słabego sprzętu: 5,5/10
Zapraszam i miłego korzystania z aplikacji

☯ Jakiś link nie działa lub problem ze wstawką? Pisz na PW! ☯ Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy związanej z grą, chętnie Ci pomogę! ☯
![[Obrazek: cKym3XC.png]](https://i.imgur.com/cKym3XC.png)
20 Maj 2019, 13:43
Korzystam z tej przeglądarki, jestem z niej bardzo zadowolony, na moim sprzęcie nie zacina się, zawsze szybko i sprawnie mogę znaleźć, to czego szukam, ma wiele przydatnych funkcji, ale że zajmuje dużo pamięci z tym się niestety zgodzę...Niemniej jednak myślę, że mogę śmiało polecić przeglądarkę