ColorNote - widgety notatki
12 Sty 2019, 04:18
Na forum , a dokładniej w tym temacie https://forum.androidshoot.pl/temat-color-note jest aplikacja do notatek, ale tutaj opiszę jej funkcję jaką jest dawanie widgetów na pulpit Androida 
![[Obrazek: NsKl-60mw5859rresSi4OR8n0z6b4WotahVAmY0a...20-h627-rw]](https://lh3.googleusercontent.com/NsKl-60mw5859rresSi4OR8n0z6b4WotahVAmY0a04ioS8PtK8RcrRckLJVauLcDz3g=w1320-h627-rw)
Aplikacje pobieramy stąd:
/// Użytkowniku! Nie jesteś zarejestrowany, więc też nie masz dostępu do Treści Premium! Zarejestruj się już teraz klikając ten przycisk › Rejestracja! Jest ona w 100% Darmowa i nie są pobierane żadne opłaty przed, w trakcie i po. Po rejestracji, aby linki się wyświetliły, należy zweryfikować dodatkowo konto przez link aktywacyjny wysłany na adres e-mail podany przy rejestracji. Po weryfikacji konta przez e-mail, wszystkie linki zostaną odblokowane i zyskasz pełen dostęp do forum. Zapraszamy! ///
Kliknij ten napis, żeby się dowiedzieć wszystkiego o sposobie pobierania!
I żeby dodać widżet notatki przytrzymujemy palcem na ekranie i dodajemy dowolny według własnego upodobania w kolorze itp.
Dla mnie fajne polecam

Aplikacje pobieramy stąd:
/// Użytkowniku! Nie jesteś zarejestrowany, więc też nie masz dostępu do Treści Premium! Zarejestruj się już teraz klikając ten przycisk › Rejestracja! Jest ona w 100% Darmowa i nie są pobierane żadne opłaty przed, w trakcie i po. Po rejestracji, aby linki się wyświetliły, należy zweryfikować dodatkowo konto przez link aktywacyjny wysłany na adres e-mail podany przy rejestracji. Po weryfikacji konta przez e-mail, wszystkie linki zostaną odblokowane i zyskasz pełen dostęp do forum. Zapraszamy! ///
Kliknij ten napis, żeby się dowiedzieć wszystkiego o sposobie pobierania!
I żeby dodać widżet notatki przytrzymujemy palcem na ekranie i dodajemy dowolny według własnego upodobania w kolorze itp.
Dla mnie fajne polecam

19 Maj 2019, 11:03
Super! Z reguły jak chce coś zapisać robiłem to w SMS w wiadomości roboczej, od teraz nie będę miał tego problemu.
Dzięki za wstawkę, zostawiam reputa
Dzięki za wstawkę, zostawiam reputa